Werving & Selectie

Voor tijdelijk en vast in het onderwijs

OnderwijsPost werft en selecteert de juiste mensen voor scholen, onderwijsinstellingen en besturen van stichtingen. Mensen die de financiële administratie gaan versterken. Casemanagers die het ziekteverzuim onder controle gaan brengen. Docenten, leerkrachten en onderwijsassistenten. Zorgconsulenten, IB’ers en orthopedagogen. Teamleiders, managers en directeuren die hun eigen kijk op vernieuwende onderwijsconcepten hebben.

Werving & selectie moet je vooral niet zelf willen doen. Daar moet je een professional voor inschakelen. De perfecte combinatie vinden van mens, organisatie en baan vereist oprechte interesse. De juiste vragen stellen. Dóórvragen. Het juiste netwerk hebben. En daar alles uithalen wat er in zit. Dan heb je geen dure advertenties en wervingscampagnes meer nodig.
Ook niet onbelangrijk: geen oplossing? Geen rekening.

Wij begeleiden het hele proces van werving en selectie. Uitgebreide standaardprocedures bestaan daarvoor niet; onze werkwijze is grondig dankzij onze persoonlijke aanpak. Investeer in een goed gesprek en laat ons de sfeer van de school proeven, kennismaken met het team, een profiel opstellen of het assessment begeleiden. We doen wat u en uw school nodig hebben.

OnderwijsPost is er voor alle vacatures binnen alle typen onderwijs. Lees meer over onze kijk op ons werk of neem direct contact op.